Jaanipäev 2008 Saaremaa !
+10
wares
Ott
Matu
paks
[tõnnu!]
Alehandro
Merca
Kemosabe
Rait!
Briks ja Kessu
14 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Siim- Posts : 28
Re: Jaanipäev 2008 Saaremaa !
Jama värk, võiks tegutsema hakata nende piletitega....muidu ei jää varsti muud üle kui peab sinna ujuma või tuleb ise parve ehitama hakata
RAVO- Posts : 74
Elavas järjekorras võidelda on ka võimalik
Rait!- Posts : 193
Saategi oma ühe päeva kauem jaanipäeva trippi kogeda, 1 päeva jagu peab vist järtsis passima küll jah
Mai kujuta ette, kuidas me need piletid veel saame, sest see eeldab seda, et autod vaja kindlalt välja valida... Minu teada on netist pileti ostmisega see teema,et need peab ise välja printima... Ja seega seal peavad olema õiged andmed peal Niiet, mingit samat teemat ei ole võimalik teha nagu me eelmine aasta tegime,et panime suvalised autod sinna ja kui asi kindel oli, siis muutsime ära andmed.
Ühesõnaga sellega läheb suht nutuseks meil see lugu.
Mai kujuta ette, kuidas me need piletid veel saame, sest see eeldab seda, et autod vaja kindlalt välja valida... Minu teada on netist pileti ostmisega see teema,et need peab ise välja printima... Ja seega seal peavad olema õiged andmed peal Niiet, mingit samat teemat ei ole võimalik teha nagu me eelmine aasta tegime,et panime suvalised autod sinna ja kui asi kindel oli, siis muutsime ära andmed.
Ühesõnaga sellega läheb suht nutuseks meil see lugu.
Briks ja Kessu- Posts : 42
Elavas järjekorras on päris ulme sellisel ajal
Aga nagu ma aru saan siis netis saab bronnida, ehk siis ei usu et peab midagi välja printima ja nagu ma sealt artiklist välja lugesin siis neti bronni pannakse ainult 50% piletitest, ülejäänud 50% siis kohapeal või telefoni teel...
Et siis sihiks seda ülejäänud 50% mis neti bronnidest üle jäid
Aga nagu ma aru saan siis netis saab bronnida, ehk siis ei usu et peab midagi välja printima ja nagu ma sealt artiklist välja lugesin siis neti bronni pannakse ainult 50% piletitest, ülejäänud 50% siis kohapeal või telefoni teel...
Et siis sihiks seda ülejäänud 50% mis neti bronnidest üle jäid
See tähendab siis seda, et ma pean see aasta samamoodi lizalt kuivasti kassat pommima hakkama telefonitsi 30 päeva enne ärasõitu
Eelmine aasta olin suht nutuäärel seal telefoni otsas juba :D
Aga ei, saab tehtud !
Eelmine aasta olin suht nutuäärel seal telefoni otsas juba :D
Aga ei, saab tehtud !
Kle kle, kas mitte Joss lõpuks need bronnid ei teinud?
Me olime ju öösel kell 12 õues ja siis proovisime kõik sinna helistada, et bronne saada
Me olime ju öösel kell 12 õues ja siis proovisime kõik sinna helistada, et bronne saada
Kui meenutada eelmist aastat, siis tegelikult see elav järjekord ei olnudki üldse pikk ju. Kuid jh, ega selle peale minna ei saa, see aasta äkki see paar kilomeetrit vot siis näpista tillist.
Igaljuhul kui netist pileti ostad,siis peab ise selle välja printima jh...aga kas bronniga on sama, seda ei tea.
Aga igal juhul, Brix me usume sinusse!!
Ja autojuhid võiks vaikselt mõelda, kes plaanivad autoga tulla,kes mitte.
Igaljuhul kui netist pileti ostad,siis peab ise selle välja printima jh...aga kas bronniga on sama, seda ei tea.
Aga igal juhul, Brix me usume sinusse!!
Ja autojuhid võiks vaikselt mõelda, kes plaanivad autoga tulla,kes mitte.
Rait! kirjutas:Elavas järjekorras võidelda on ka võimalik
sa oled nüüd küll jõhker võitleja
wares- Posts : 27
wares kirjutas:Rait! kirjutas:Elavas järjekorras võidelda on ka võimalik
sa oled nüüd küll jõhker võitleja
Linnukesekene ära siis kohe ennast puudutatuna tunne.
Ja jaanipäevaga seoses... ILUSAT KEVADET KÕIGILE
pole seal järjekorras passimine väga hull midagi, Me oleme passinud ka 12 tundi jutti, suht chill oli, peaasi et ilm ilus on ja jooki jaguks
Rait! kirjutas:Ja jaanipäevaga seoses... ILUSAT KEVADET KÕIGILE
aknast vaadates on jahh lausa kevad südames
varon ma panin sinu jaoks aknataha pekki ja teri, niiet tule külla, saad kõhu täis
Kemosabe- Posts : 166
HAHAHA
Vares number 1 on ikka,et jooki järjekorras jätkuks...kõik muu tuleb hiljem järgi.
Kevadega seoses,ma lähen praegu välja lund rookima:D
Vares number 1 on ikka,et jooki järjekorras jätkuks...kõik muu tuleb hiljem järgi.
Kevadega seoses,ma lähen praegu välja lund rookima:D
Äitähh sulle Silvree, ex ma hiljem lendan läbi
Rait sulle ma soovin aga edu
Rait sulle ma soovin aga edu
no kui õhtused piletid on kõik müüdud jne. siis oleks mõtekam minna juba hommikul vara juuu
nagunii kellegil midagi teha pole tol päeval..õhtul asjad kokku ning hommikul minek
nagunii kellegil midagi teha pole tol päeval..õhtul asjad kokku ning hommikul minek
paks- Posts : 183
seda minagi...et mõte muidu hea, aga kardan et tööinimestel lööb bloki ette.
Mis kuupäeval algne mõte minna on? 20-nd? Jaanipäevaks on ennast kõik nii laipadeks joonud juba
Mis kuupäeval algne mõte minna on? 20-nd? Jaanipäevaks on ennast kõik nii laipadeks joonud juba
ma arvan et kui me broni ei saa siis ei juhtu sellest hullu midagi, sest et siis pannakse 4 praami jooksma, ja järjekord liigub suht kiiresti,(kui tormi ei ole) niiet pole mõtet paratseda
Ega meil minemata ei jää sellepärast,et brone ei saa. Ja üldsegi, kes ytles, et ei saa... Meil aega veel mai kuuni siis.. Mai lõpuni,et välja selgitada, kes autodega, kes mitte ja milliste autdega nimelt. Niiet... Relax !
Joss tegi seal mingit muudatused minu meelest... valesti ka lisaks kõigele :D
Ja oleks tore, kui hakkaks vaikselt seda lõpliku nimekirja koostama !
Ja teavitaks siin neile ka kes selles foorumis väga aktiivsed osalejad ei ole.
Mairo, Paul, Maur jne... Et kõik ikka teaksid seda värki, ja et kellelegi üllatusena miskit ei tuleks siis.
Ilusaid jõule ka ! :*
Muidu, mis aastavahetuse plaanid ?
Joss tegi seal mingit muudatused minu meelest... valesti ka lisaks kõigele :D
Ja oleks tore, kui hakkaks vaikselt seda lõpliku nimekirja koostama !
Ja teavitaks siin neile ka kes selles foorumis väga aktiivsed osalejad ei ole.
Mairo, Paul, Maur jne... Et kõik ikka teaksid seda värki, ja et kellelegi üllatusena miskit ei tuleks siis.
Ilusaid jõule ka ! :*
Muidu, mis aastavahetuse plaanid ?
Kui me 20-ndal lähme siis on tõesti nii et jaaniööks on kõik ennast nii segaseks joond (mäletate eelmise aasta viimast päeva? sidumismängud ja jauramine) ja pealegi meie paadunud alkohoolikutel on selle aja peale juba sellised kõrvetised et.... aga see selleks.
Sellessuhtes oleks parem 21 minna
Ja seda juttu, et esimesel päeval eriti ei joo ei usu ka vast keegi enam, elu on näidanud midagi muud
Sellessuhtes oleks parem 21 minna
Ja seda juttu, et esimesel päeval eriti ei joo ei usu ka vast keegi enam, elu on näidanud midagi muud
Mina arvan ka,et 21 oleks normaalsem minna .. kasvõi 1 päev kauem seal olla siis, kui kuidagi vähemaga hakkama ei saa... Viimane õhtu pigem rahulikumalt võtta vms... kuna esimene päev kipub alati kõige hullem olema ju tavaliselt Nõustun Ravoga !
Sest,et siin läheb koolide ja täädega ka ju raskeks, et 20 juba minna .. kellel eksamid/lõpetamied/ suvetööd jne
Ja ma arvan,et kui 21 lähme siis võiks ikkagi hommiku poole startida juba...,et normaalsel ajal Kuivastusse jõuda, nuh kui me brone ei peaks saama siis ?
Sidumismängud ja väga räige jauramise võiks see aasta tahaplaanile jätta ehk Teeks miskit sellist, millest kõik osa saaks võtta ?
See aasta võiks selle grupipildi ka ära teha siis.. Ja keegi võiks kaamera ka võtta,et sellest mingi väike film kokku teha ( minul kaamerat ei ole ! Ei julgeks seda vist kaasa võttagi, kui oleks )
Sest,et siin läheb koolide ja täädega ka ju raskeks, et 20 juba minna .. kellel eksamid/lõpetamied/ suvetööd jne
Ja ma arvan,et kui 21 lähme siis võiks ikkagi hommiku poole startida juba...,et normaalsel ajal Kuivastusse jõuda, nuh kui me brone ei peaks saama siis ?
Sidumismängud ja väga räige jauramise võiks see aasta tahaplaanile jätta ehk Teeks miskit sellist, millest kõik osa saaks võtta ?
See aasta võiks selle grupipildi ka ära teha siis.. Ja keegi võiks kaamera ka võtta,et sellest mingi väike film kokku teha ( minul kaamerat ei ole ! Ei julgeks seda vist kaasa võttagi, kui oleks )
Eks seda mineku asja peab siis arutama, et mis kuupäeval jne..
20-ndal kui minek, siis see toimuks rohkem õhtu poole.
aga kui 21. minna, siis võiks minna suht hommiku poole... Kuigi nagu aeg on näidanud..võtavad meie plaanimised ja sättimised alati tunduvalt kauem aega, kui algul ette nähtud..ehk siis suure tõenäosusega jõuab ka alles 21. õhtul minema
Minule sobivad mõlemad variandid... mida pikem seiklus seda parem!!
Alkot ei karda,kui siis nats pohmakat !!
20-ndal kui minek, siis see toimuks rohkem õhtu poole.
aga kui 21. minna, siis võiks minna suht hommiku poole... Kuigi nagu aeg on näidanud..võtavad meie plaanimised ja sättimised alati tunduvalt kauem aega, kui algul ette nähtud..ehk siis suure tõenäosusega jõuab ka alles 21. õhtul minema
Minule sobivad mõlemad variandid... mida pikem seiklus seda parem!!
Alkot ei karda,kui siis nats pohmakat !!
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 7