Jaanipäev 2008 Saaremaa !
+10
wares
Ott
Matu
paks
[tõnnu!]
Alehandro
Merca
Kemosabe
Rait!
Briks ja Kessu
14 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jaanipäev 2008 Saaremaa !
Sil sa olid +1 Raidi kõrval
Briks ja Kessu- Posts : 42
Issand ...
Sa Ott olid tagantpoolt esimene siis... Ma loodan, et see rahuldas su lürpimisvajaduse selleks korraks
Sa Ott olid tagantpoolt esimene siis... Ma loodan, et see rahuldas su lürpimisvajaduse selleks korraks
keegi lahe naljahammas kytab minu nimega sinna mingeid postitusi nii et BIX, pane mind ka kirja !:S
Matu- Posts : 34
Kallikesed... Te kõik olete ammu kirjas juba ... Ma ytlesin,et nimekirjad nagunii samad mis eelmine aasta pmts .. Lizalt paar täiendust tuleb juurde aint..
Ühesõnaga... Hakake mõtlema, mis autod see aasta tanki lykatakse
Ühesõnaga... Hakake mõtlema, mis autod see aasta tanki lykatakse
eeem, aga kuulge, ma eelmine kord ei käind, kas ma see aasta võin tulla
oleks suht meeldiv kui ma ka listi mahuksin, ma palju ruumi ei võta, austalt
oleks suht meeldiv kui ma ka listi mahuksin, ma palju ruumi ei võta, austalt
wares- Posts : 27
Linnud saavad saaremaale lennata ka...
Aga tegelt võiks olla kasvõi samad autod mis eelmine kordki, ehk siis Eriku furgoon, Siim rullikas, minu auto ja Sassi auto.
Ega neid autosid väga palju ei olegi rohkem meil kaadris ju
Aga tegelt võiks olla kasvõi samad autod mis eelmine kordki, ehk siis Eriku furgoon, Siim rullikas, minu auto ja Sassi auto.
Ega neid autosid väga palju ei olegi rohkem meil kaadris ju
RAVO- Posts : 74
No kurja Wares !
Ei tea, kas ikka mahud !
No autode koha pealt vist kyll jah... Mina oleks kahekäega poolt ! Peaasi,et Eriku autoga samat seisu ei ole, mis eelmine aasta enne Jaanipäeva
Mairo peaks bussi ka siis võtma ikka, kuhu asjad peale laadida
Üldiselt teeme, siis varsti ikkagi uue ja kindla nimekirja inimestest ära, siis kergem. Paneks siia mingi piiri ka, et üle rahvastatust ei tekiks !
Kas keegi mäletab eelmise aasta täpset rahva arvu ylce ?
Mina mitte igatahes... Ma tean,et sinna jõudes, tuli inimesi juurde koguaeg
Golfi vennad jäävad muidu maha see aasta ?
Kui jäävad, siis mahub wares ühe asemele neist :D
Muidugi see ka, et väga paljud ei ole üldse liitund selle foorumiga ja nad ei tea mitte midagi asjade praegusest käigust veel...
Muidu arvan, et sama kaader kes eelmine aasta pluss siis need, kes tulevad asendajatena.
(marr,sylvester,lauri... ) Mai tea kas keegi veel see aasta tulemata jääb, aga kui jääb, siis oleks hea, kui sellest varasemalt juba teada antakse.
Väga palju enam polegi jäänd ju.. Järgmine nädal mingi aeg saab 3 kuud Jaanipäevani ainult !
Ei tea, kas ikka mahud !
No autode koha pealt vist kyll jah... Mina oleks kahekäega poolt ! Peaasi,et Eriku autoga samat seisu ei ole, mis eelmine aasta enne Jaanipäeva
Mairo peaks bussi ka siis võtma ikka, kuhu asjad peale laadida
Üldiselt teeme, siis varsti ikkagi uue ja kindla nimekirja inimestest ära, siis kergem. Paneks siia mingi piiri ka, et üle rahvastatust ei tekiks !
Kas keegi mäletab eelmise aasta täpset rahva arvu ylce ?
Mina mitte igatahes... Ma tean,et sinna jõudes, tuli inimesi juurde koguaeg
Golfi vennad jäävad muidu maha see aasta ?
Kui jäävad, siis mahub wares ühe asemele neist :D
Muidugi see ka, et väga paljud ei ole üldse liitund selle foorumiga ja nad ei tea mitte midagi asjade praegusest käigust veel...
Muidu arvan, et sama kaader kes eelmine aasta pluss siis need, kes tulevad asendajatena.
(marr,sylvester,lauri... ) Mai tea kas keegi veel see aasta tulemata jääb, aga kui jääb, siis oleks hea, kui sellest varasemalt juba teada antakse.
Väga palju enam polegi jäänd ju.. Järgmine nädal mingi aeg saab 3 kuud Jaanipäevani ainult !
Vares sul läheb raskeks kui pead golfi vendasid asendama hakkama
Rait!- Posts : 193
haha retuus jalga ja käib küll
anni tleb ka seekord saarimaali
anni tleb ka seekord saarimaali
Kemosabe- Posts : 166
Jeesh. Kui kuhugi ei mahu, võib silver mu sülle istuda (kui ta lubab et ei haisuta).
Anni- Posts : 29
anni ma arvan et sa jää ikka keilasse jaanipäevaks, seal on õhk värskem
mulle sobib kui on samad autod mis eelmie kord, minu autos siis ei olnud
nu varon , tso tõ zdes kraaksuvajet ??
kogda budem vodku pit?
kogda budem vodku pit?
mi is no drink votka mi drink rum big time
otsen prijatna.
nu ja dumaju , esli mõ vstretimsja, togda budem rum pit ja devutski nik !
nu ja dumaju , esli mõ vstretimsja, togda budem rum pit ja devutski nik !
dada, mulle see meeldimaaa aaa tantsevajet budet??
ma olen ka siis asendus kellegile.. ise valige kes kelleks mind peab.
mina+ 1 inimene. paluks arvestada
mina+ 1 inimene. paluks arvestada
paks- Posts : 183
nii naq eelmine aasta l2ksime oli suht raju (Y)
nendest autodest naq piisas:)
t6nne v6iks rohkem olla, siis saaks v2hemasti k6ik autod hommikuks kaine rooli
nendest autodest naq piisas:)
t6nne v6iks rohkem olla, siis saaks v2hemasti k6ik autod hommikuks kaine rooli
Matu- Posts : 34
no kui olla 1 päev rohkem ja nii et ei peaks kohe peale jaaniööd tagasi sõitma hakkama,siis vast pole nii suurt probleemi kaine rooli leidmisega.eelmine aasta oli kõik tips tops transpordi poole pealt , kõik mahtusid autodesse ja tagasi said ka.ruumi oli ülegi minuteada, sest sass läks varem minema ja vabanes üks koht.
aga näiteks praamipiletite bronni sai max 1 kuu ette teha vist kui ma hästi mäletan.aga dispetser Brix vb teab paremini
aga näiteks praamipiletite bronni sai max 1 kuu ette teha vist kui ma hästi mäletan.aga dispetser Brix vb teab paremini
Sass oli muidu oma enda autoga, seega seal ei vabanend midagi Silver Aga seal oli ruumi küll kõigile ja peale mahtusid ka kõik väga ilusti !
Broneerida saab praegu vist ka netis juba nagu ma juttude põhjal olen aru saanud ? Aga kindel selles olla ei saa...
eelmine aasta oli siukeeeee jama selle broneerimisega, et jubee... Aga vähemalt saime bronid kätte !
Muidu tead Paks, siis see teema, et sina pluss üks inimene.. See pluss üks tuleb siis, kui kõik omad on nimekirjas ees olemas juba. Ja kui see omadest koosnev nimekiri ei ületa mingit sündsuse piiri Ma loodan,et sa mind nüüd kohe vihakam ei hakka aga õldiselt see käib kõigi kohta !
Kaasaarvatud minu enda !
Ja nagu te teate juba.. Isiklikult ma võõraid ei taha endale koju mitmeks päevaks kutsuda eriti Ma loodan,et see on arusaadav ja aktsepteeritav siis.
Kui ma pean tunnistama,et eelmine aasta seal Saaremaa naiste suhtes, kes Matuga koos tulid, olin küll valel arvamusel. Elinaga suhtlen näiteks siiamaani
Seega.... Autod,Bronid ja nimekirjad.
Viimane sellest tuleks teha ära siis kõige pealt ! Varsti ju nädalavahetus, ehk saaks kokku kuskil koolinurga peal vms ?
Broneerida saab praegu vist ka netis juba nagu ma juttude põhjal olen aru saanud ? Aga kindel selles olla ei saa...
eelmine aasta oli siukeeeee jama selle broneerimisega, et jubee... Aga vähemalt saime bronid kätte !
Muidu tead Paks, siis see teema, et sina pluss üks inimene.. See pluss üks tuleb siis, kui kõik omad on nimekirjas ees olemas juba. Ja kui see omadest koosnev nimekiri ei ületa mingit sündsuse piiri Ma loodan,et sa mind nüüd kohe vihakam ei hakka aga õldiselt see käib kõigi kohta !
Kaasaarvatud minu enda !
Ja nagu te teate juba.. Isiklikult ma võõraid ei taha endale koju mitmeks päevaks kutsuda eriti Ma loodan,et see on arusaadav ja aktsepteeritav siis.
Kui ma pean tunnistama,et eelmine aasta seal Saaremaa naiste suhtes, kes Matuga koos tulid, olin küll valel arvamusel. Elinaga suhtlen näiteks siiamaani
Seega.... Autod,Bronid ja nimekirjad.
Viimane sellest tuleks teha ära siis kõige pealt ! Varsti ju nädalavahetus, ehk saaks kokku kuskil koolinurga peal vms ?
aga minu +1 inimene on ka nö. kaadri oma (mitte lambikas )
kas sul sinna onnidesse muidu mahuvad kõik ära.?! telk igaks juhuks kaasa..
ning mina arvan et tulen oma autoga..
kas sul sinna onnidesse muidu mahuvad kõik ära.?! telk igaks juhuks kaasa..
ning mina arvan et tulen oma autoga..
Viimati muutis seda PAKS (Kolm Märts 19, 2008 5:47 pm). Kokku muudetud 1 kord
paks- Posts : 183
tahtsin just öelda et anni on ju kaadri kujuteldav osa, et kas ta läheb mina +1 või siis mina ja anni
No Anni on niivõi naa olemas juba. Sellega arvestasin ma juba ammu ära, et tema tuleb
Kes sul see kaadri + 1 siis on Paks ? Herman ?
Muidu olen ma selle peale ka ikka mõelnud, et keda eelmine aasta ei olnud, siis tulevad nemad ka ikka jah .. Noh praeguse seisuga siis Paks, Anni ja Wares nagu ma aru olen saanud siit ? Maur ka veel... Nüüd oleneb sellest,et kas ülejäänd rahvas, kes eelmine aasta oli, on nõus ka see aasta meiega yhe korraliku puhkuse veetma, vähese alkoholi ning pikaajalise unega puhkuse siis
mai mäletagi kas eelmine aasta seal veel üldse oligi kedagi sellist, kes ei peaks tahtma tulla see aasta üldse..
Muidugi Doris ja tema kuti kohta mai tea.... Nemad olid ka pmts nimekirjas eelmine aasta... Et siis vb nende asemel ka... sealt 1 koht nagunii vaba kellelegi... Kui maur ikka kindlalt tuleb ega otsusta muhumaal olla
Kellelgil mingeid pretsensioone tekib, siis andke koha teada, sest kui juba minek on ja siin inimesed avastavad, et neile miski ei meeldi, siis vist juba veits hilja midagi parandama hakata
Kes sul see kaadri + 1 siis on Paks ? Herman ?
Muidu olen ma selle peale ka ikka mõelnud, et keda eelmine aasta ei olnud, siis tulevad nemad ka ikka jah .. Noh praeguse seisuga siis Paks, Anni ja Wares nagu ma aru olen saanud siit ? Maur ka veel... Nüüd oleneb sellest,et kas ülejäänd rahvas, kes eelmine aasta oli, on nõus ka see aasta meiega yhe korraliku puhkuse veetma, vähese alkoholi ning pikaajalise unega puhkuse siis
mai mäletagi kas eelmine aasta seal veel üldse oligi kedagi sellist, kes ei peaks tahtma tulla see aasta üldse..
Muidugi Doris ja tema kuti kohta mai tea.... Nemad olid ka pmts nimekirjas eelmine aasta... Et siis vb nende asemel ka... sealt 1 koht nagunii vaba kellelegi... Kui maur ikka kindlalt tuleb ega otsusta muhumaal olla
Kellelgil mingeid pretsensioone tekib, siis andke koha teada, sest kui juba minek on ja siin inimesed avastavad, et neile miski ei meeldi, siis vist juba veits hilja midagi parandama hakata
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7