Idee: "Linnalapsed metsa".
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Idee: "Linnalapsed metsa".
Kiire ja konkreetne küsimus. Kas Andu sünnal räägitu,oli vaid jommis peaga jutt või oleks keegi tegelikult ka nõus kala/looduse tripile minema?
Mõte oli 18-20 juuni minna loodusesse,täpsemalt siis RMK telkimis alale.Paks pidi teadma head kohta,kus jõgi ka kohe lähedal.Saaks lanti leotada ja lihtsalt linnakärast puhata.
Paluks siis konkreetset sõnavõttu ja ideid,kuna nv on juba käega katsumis ulatuses.
Mõte oli 18-20 juuni minna loodusesse,täpsemalt siis RMK telkimis alale.Paks pidi teadma head kohta,kus jõgi ka kohe lähedal.Saaks lanti leotada ja lihtsalt linnakärast puhata.
Paluks siis konkreetset sõnavõttu ja ideid,kuna nv on juba käega katsumis ulatuses.
Rait!- Posts : 193
Re: Idee: "Linnalapsed metsa".
Teeme hea ja aus ning koondada siia kõik ''linnast ära'' küsimused ja ettepanekud.
Andu juures räägitu on endiselt jõus ning huviliste korral on minek
Hetkel on tulijad Robin ja Lauri Ojala (meil autos 2 vaba kohta).
>Meiekose Tamme lõkkekoht<
ning antud kohast 500m eemal on siis see koht:
>Karukose metsavahi lõkkekoht<
mõlemas kohas on jõgi 1m telgist või lõkkekohast seega enam paremat kohta kus vesi lähemal raske leida
ning ~12km eemal on veel halliste jõgi mis asub Läti luhal koos lõkkekoha ning vaatetorniga:
>Läti lõkkekoht<
pmst võib end ühte esimestest telkimiskohtades ära sättida ning siis liikuda veel Läti luhale kui kellegil huvi on..
Mõlemast jõest, nii Raudnast kui Hallistest saime eelmine kord kala nii, et lootust on. + viina saab igal pool võtta
Ette tänades, Paks
Andu juures räägitu on endiselt jõus ning huviliste korral on minek
Hetkel on tulijad Robin ja Lauri Ojala (meil autos 2 vaba kohta).
>Meiekose Tamme lõkkekoht<
ning antud kohast 500m eemal on siis see koht:
>Karukose metsavahi lõkkekoht<
mõlemas kohas on jõgi 1m telgist või lõkkekohast seega enam paremat kohta kus vesi lähemal raske leida
ning ~12km eemal on veel halliste jõgi mis asub Läti luhal koos lõkkekoha ning vaatetorniga:
>Läti lõkkekoht<
pmst võib end ühte esimestest telkimiskohtades ära sättida ning siis liikuda veel Läti luhale kui kellegil huvi on..
Mõlemast jõest, nii Raudnast kui Hallistest saime eelmine kord kala nii, et lootust on. + viina saab igal pool võtta
Ette tänades, Paks
Viimati muutis seda paks (Teis Juun 15, 2010 8:51 pm). Kokku muudetud 1 kord
paks- Posts : 183
Übersuper et plaan siiski veel jõus. Olen ka kindel käpp. (Hakkan juba asju pakkima ) Tahaks kuskile niiskele mättale vedelema.
Pm peaks mul ka auto võtta olema.Aga kui kellelgi maanteeküttesäästlikum siis oleks see parem. Mõtlen just,kui peaks rohkem soovijaid olema.
Kuna ma reedel juba tööst vaba,siis sõltun teiste valmissaamisliikumiskellajast.
Pm peaks mul ka auto võtta olema.Aga kui kellelgi maanteeküttesäästlikum siis oleks see parem. Mõtlen just,kui peaks rohkem soovijaid olema.
Kuna ma reedel juba tööst vaba,siis sõltun teiste valmissaamisliikumiskellajast.
Ma olen ka kahe püstis käega idee poolt. Kuna tööinimesed on reedel tööl, siis eeldan, et minek oleks peale 5-6, et jõuakski täpselt õhtuse püügi ajaks kohale. Minupoolest võiks minna esialgu Raudna jõe peale, kuna seal toimus eelmine kord ka kõige rohkem actionit . Ja kui võimalik, siis pakiks ennast Raidi auto peale, kuna ise autoga tulla ei saa.
See on meeldiv,kui väike seltskond juba kokku kogunenud.
Ainuke väike miinus,rääkisin just isaga ja ma pole enam kindel et auto saan,kuna ta ise ka kalale.Aga eks paistab.Siis tuleb äkki leida kellegi teise auto.
Ainuke väike miinus,rääkisin just isaga ja ma pole enam kindel et auto saan,kuna ta ise ka kalale.Aga eks paistab.Siis tuleb äkki leida kellegi teise auto.
No raudna peale on nagunii alguses minek kuna ööbime seal samas kõrval, järgmine päev vaatab ehk hallistele..
No veel vaja teada kes tulevad ning saab autod ja inimesed ära paigutada..
2 autoga oleks juba okei minna ju. ehk mair poiss tai raki, gert?
E: meil muudatus see suur ka, et kui naisi ei tule teisi siis meil on 2 kohta autos vaba nii, et teate
No veel vaja teada kes tulevad ning saab autod ja inimesed ära paigutada..
2 autoga oleks juba okei minna ju. ehk mair poiss tai raki, gert?
E: meil muudatus see suur ka, et kui naisi ei tule teisi siis meil on 2 kohta autos vaba nii, et teate
Rääkige on miski "Must Take" nimekiri ka,mis mu elu lihtsamaks,mugavamaks ja lõbusamaks teeks?
Ning kas poes käigu teeb koos?
Ja ega keegi Soome ärikatega rääkinud ei ole?Nagu aru olen saanud,siis nad peaks ka selleks ajaks tagasi olema.
Ja ega keegi Soome ärikatega rääkinud ei ole?Nagu aru olen saanud,siis nad peaks ka selleks ajaks tagasi olema.
No kindlasti peaks kaasa võtma magamiskoti ning ühe telgi veel lisaks. Kalastus asjad kindlasti kaasa ning söögid joogid jms ostab poest... mida seal ikka vaja nii erilist.. veedame mõnusalt aega joome viina ja püüame kala natukeRait! kirjutas:Rääkige on miski "Must Take" nimekiri ka,mis mu elu lihtsamaks,mugavamaks ja lõbusamaks teeks?
Soome ärikad on tagasi küll selleks ajaks aga ei tule nod kuskile. Preili Savik muretses aja puuduse üle ning ütles, et nad ei jõua jne.. bla bla ühesõnaga
Hetkel meid 4 kanget koos nii, et minek on
Et minek on Ojala uhke ameerika maasturiga seega peab mingi kütuse ka klappima aga see ei ole vast nii hullu sest palju see 4.7 V8 ikka rüüpab
Kas on meid 4 kanget või 5( viies Kristi) ? Ja kuna mul telki ei ole, siis äkki saaks pikutada kellegi teise telgis?(Äkki Raidil on telk?) Üks must have asi on kindlasti sääsetõrje, kuna neid lendleb päris meeldivalt ringi igalpool praegu. Ja kindlasti ärge söögiks kala kaasa võtke, kuna sel juhul jääme isepüütust ilma (Robin teab millest jutt on:D).
No Kristi ei tule kuna naisi rohkem pole ju..
Ning kala võib vabalt kaasa võtta kuna eelmine kord oli kaasas lõhepirukad ning saime aint 16 haugi nii, et kui ei võta siis seekord 32 tuleb neid ehk
Ning kala võib vabalt kaasa võtta kuna eelmine kord oli kaasas lõhepirukad ning saime aint 16 haugi nii, et kui ei võta siis seekord 32 tuleb neid ehk
Kuramuse moosivaras,juba sebid kaissu?
Aga pean kurvastuseks ütlema,et mul pole ka telki .Aga uurin,ehk saan tädilt laenata.Sul mingid hüpersuperlux pehmet ja mugavat telgipõhjamadratsit on?
Kas raadiost ka jalgpalli üle kantakse?
Aga pean kurvastuseks ütlema,et mul pole ka telki .Aga uurin,ehk saan tädilt laenata.Sul mingid hüpersuperlux pehmet ja mugavat telgipõhjamadratsit on?
Kas raadiost ka jalgpalli üle kantakse?
Vikerraadiost või kuskilt kannab küll jep. Ja mingi telgipõjamadratsi ikka leiab, kui sa telgi leiad
Lauril on 3 toaline telk olemas nii, et majutusega probleemi pole
Pmst kui teil vaba aega homme siis võite oma tavaari ära osta kuna siis saab õhtal kohe minema panna mitte minna veel ostlema.. päeval joogid ja söögid valmis ning minekut õhtul kohe
Fooliumi, süütevedelikku, maitseained, kardulast ning mingit liha kaasa ehk kui joppab siis saab kala ka teha..
Pmst kui teil vaba aega homme siis võite oma tavaari ära osta kuna siis saab õhtal kohe minema panna mitte minna veel ostlema.. päeval joogid ja söögid valmis ning minekut õhtul kohe
Fooliumi, süütevedelikku, maitseained, kardulast ning mingit liha kaasa ehk kui joppab siis saab kala ka teha..
Mul õnneks homme vaba,saan poes ära käia.Peaks vist täna töölt mõne hea viina ka võtma:P
Mul on mingi 3x4 kile,on vaja äkki kaasa võtta?
Kellelgi mingit kanistrit puhta vee jaoks pole?
Kust te meid peale korjate? pm võime Ott sinu asjad minu autosse pakkida ja siia tulla ning siis Robin saab meid korraga peale võtta.Või ma ei tea,kuidas teil lihtsam on
Mul on mingi 3x4 kile,on vaja äkki kaasa võtta?
Kellelgi mingit kanistrit puhta vee jaoks pole?
Kust te meid peale korjate? pm võime Ott sinu asjad minu autosse pakkida ja siia tulla ning siis Robin saab meid korraga peale võtta.Või ma ei tea,kuidas teil lihtsam on
Peale võtaks me teid siis Rait sinu maja eest, kõige lihtsam.
Kanistrit pole seega võtab poest kõik vajalikku. Ning kile kohta ei oska ka midagi öelda.. telgid olemas ning ühe koha peal ka mingi onn ka nii, et varjualune olemas, ei ole vaja vast..
aga jah kui teil homme vaba aega pange asjad valmis ostke sööki mida tulel teha+ rait sa võid mingi hea viina võtta küll
Kanistrit pole seega võtab poest kõik vajalikku. Ning kile kohta ei oska ka midagi öelda.. telgid olemas ning ühe koha peal ka mingi onn ka nii, et varjualune olemas, ei ole vaja vast..
aga jah kui teil homme vaba aega pange asjad valmis ostke sööki mida tulel teha+ rait sa võid mingi hea viina võtta küll
Millal siis plaani minna on? Reede õhtul?
Oleks ka käpp muidu aga peab siis kambajõmme leidma kellega tulla. Te siis kõik ühe autoga jah?
Oleks ka käpp muidu aga peab siis kambajõmme leidma kellega tulla. Te siis kõik ühe autoga jah?
Reedel mul lõppeb 5st töö ning kuskil 6 ajal Lauri võtab peale siis kiirelt poodi ning siis Ott ja Rait peale..kuskil ~7 ajal minema linnast.. aga jah me kõik ühes autos, Rolts sebi kedagi kampa või noh hädapärast mahume 5kesi ka autosse aga siis telki vaja juurde kuna 3 meest kõrvuti on nagu brokeback'i mägi ehk suht pedeRolts kirjutas:Millal siis plaani minna on? Reede õhtul?
Rolts uuri Mairolt või Gerdilt,vähemalt Andu sünnal suhtlesid nad sellel teemal.
Ott tuled bussiga minu juurde? (Tra kus nali rebib täna.) Aga teg. tuled ise autoga minu juurde ja jätad selle siia või korjan su peale?
Ning kõige tähtsam VIIN ON OLEMAS Arvan et keegi pole veel täpselt sellist joonud
Ott tuled bussiga minu juurde? (Tra kus nali rebib täna.) Aga teg. tuled ise autoga minu juurde ja jätad selle siia või korjan su peale?
Ning kõige tähtsam VIIN ON OLEMAS Arvan et keegi pole veel täpselt sellist joonud
Kokkuvõtvateks fraasideks on ilmselt "esimese viskega kõrkjatesse ja ritv pooleks" ,"lõkkemeistri mudamaadlus iseendaga" ,"Eesti kalastuse eripära" ,"broke back down the riverside" ja s*taks meeldiv nädalavahetus.
Mõni pilt ka:
Mõni pilt ka:
s2rka- Posts : 60
Minu poolt ka siis tänud kõigile kes tulid ning suve esimene tripp on tehtud. Saab asja küll nende üritustega kui tahta, järgmine kord vaja veel rohkem inimesi kaasata
Seltskond oli nagu ikka tiptop, koht oli kena ja viina oli palju.. + kõik kutid kes enamvähem kala püüdsid said haugiga käe valgeks
Supper trip ikkagi kokkuvõttes ning järgimne kord rohkem pühendada kalastusele ja vähem viinale...
Järgmine kord oleks nüüd Naissaare jaanipäev ning siis pakun välja siis Väinjärvele mineku järvamaale
Suurima haugi auhinna sai seekord Ott
Suurima ahvena auhinna sai seekord Särku
Enim liike püüdnud kalamehed olid Lauri ja Särku
Järgmist korda oodates, Paks.
Seltskond oli nagu ikka tiptop, koht oli kena ja viina oli palju.. + kõik kutid kes enamvähem kala püüdsid said haugiga käe valgeks
Supper trip ikkagi kokkuvõttes ning järgimne kord rohkem pühendada kalastusele ja vähem viinale...
Järgmine kord oleks nüüd Naissaare jaanipäev ning siis pakun välja siis Väinjärvele mineku järvamaale
Suurima haugi auhinna sai seekord Ott
Suurima ahvena auhinna sai seekord Särku
Enim liike püüdnud kalamehed olid Lauri ja Särku
Järgmist korda oodates, Paks.
Tahan väikseima haugi auhinda
Aga minu poolt ka kiidusõnad kõigile kes tulid ja sellest toreda tripi tegid. Lihtsalt super.Ja need on kuldsed sõnad,et järgmine kord sutsu rohkem rõhku püügile,kui viinale
Jään juba järgmist korda ootama.Ühel poisil igaljuhul korralik kalapisik küljes
Aga minu poolt ka kiidusõnad kõigile kes tulid ja sellest toreda tripi tegid. Lihtsalt super.Ja need on kuldsed sõnad,et järgmine kord sutsu rohkem rõhku püügile,kui viinale
Jään juba järgmist korda ootama.Ühel poisil igaljuhul korralik kalapisik küljes
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1