SW @ Riga Arena 7.juuni.2008
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Re: SW @ Riga Arena 7.juuni.2008
ma nagu tsipake v6hik vist, kuid SW = Sensation white ?
muidu see oleks suht huvitav
loodan aint et ma eksamites liiga sees ple (A)
muidu see oleks suht huvitav
loodan aint et ma eksamites liiga sees ple (A)
Matu- Posts : 34
aga räägi täpsemalt selest SWst et kas see toimub siis 7 juuni või tahad 7dal sinna minna ja siis see ka et pühapäeval võiks ju tgsi olla, esmasp on tööpäev ju:P või mis sa arvad?
wares- Posts : 27
mm.. noh matu kui sa keemia eksamit ei tee, siis ei tohiks sul tekkida ka probleeme.
põhimõtteliselt plaan siis selline.. et reedel koperdame riiga.. teeme check-inid hotelli ära ja tunneme end koduselt. siis on plaan söita jurmala veeparki (riiats siis ehk mingi 20km vms).. seal lööme suhteliselt aega surnuks mitmed tunnid.. tagasi hotelli, äkki kerge uinak.. ja sisi soojendust.. ja siis kuskile kluppi: Essential, VooDoo, Fashion. midagi sellise laadset. siis jrägmine hommik toibume ilusti sellest öisest jamast.siis linna minek.. kindlasti:D selleks ajaks peaks olema linn igasugust rahvast täis. meie saame shopata veits ja siis pm kunagi hotelli tagais, valmistume uueks sõjaks ja siis ühtlase masisga kõik AR'i lihtne. pühapeäval magame end isasteks/emasteks ja et ilusti oleks välja puhanud ja siis hakata normil ajal sealt tagasi söitma. ühesõnaga PPP-Pidu,Puhkust,Pillerkaart. jessjess.
põhimõtteliselt plaan siis selline.. et reedel koperdame riiga.. teeme check-inid hotelli ära ja tunneme end koduselt. siis on plaan söita jurmala veeparki (riiats siis ehk mingi 20km vms).. seal lööme suhteliselt aega surnuks mitmed tunnid.. tagasi hotelli, äkki kerge uinak.. ja sisi soojendust.. ja siis kuskile kluppi: Essential, VooDoo, Fashion. midagi sellise laadset. siis jrägmine hommik toibume ilusti sellest öisest jamast.siis linna minek.. kindlasti:D selleks ajaks peaks olema linn igasugust rahvast täis. meie saame shopata veits ja siis pm kunagi hotelli tagais, valmistume uueks sõjaks ja siis ühtlase masisga kõik AR'i lihtne. pühapeäval magame end isasteks/emasteks ja et ilusti oleks välja puhanud ja siis hakata normil ajal sealt tagasi söitma. ühesõnaga PPP-Pidu,Puhkust,Pillerkaart. jessjess.
saare-merka- Posts : 11
sa ikka jaksad orgunnida ja kompunnida alati merka
aga küsimus: mis teemaline pidu see sensatsioon valge on ??
et kui ma pole näiteks käinud airport jamil, freedom paradel, cu basel jne...kas mul oleks sinna siis asja???
aga küsimus: mis teemaline pidu see sensatsioon valge on ??
et kui ma pole näiteks käinud airport jamil, freedom paradel, cu basel jne...kas mul oleks sinna siis asja???
Kemosabe- Posts : 166
no mul palju vabaaega üle.. ja mulle meeldib see, mida teen. teen oma asja südamega <-- nii nad ütlevad ja see peab suht paika ka
kirjutan teile kerge line-up'i ülesse.. et mõistaksite siis mis laadi asja sealt tuleb siis kõlaritest:D
Bogdan Taran <-- ka pole üldse paha onu.
Benjamin Bates
Fedde le Grand
Megamix <-- eelmine aasta oli see seal vahepeal täitsa magusasti toodetud.
David Guetta
Markus Schulz <-- noh sellele mehele tõstan käed ülesse ja karjun sing halleluujah.
Michael Burian
eks see üks suur tantsu üritus ole. ega jah, kui ikka sellist laadi muusikat nagu need jorsid seal lasevad.. ei kuula, et siis ei ole pm mõtet tulla ka. kes tahab karmimat, siis teile on Black Sensation v Qlimax:D kusjuures Qlimaxi piletid on eritiiiiiiiii odavad hetkel.
kirjutan teile kerge line-up'i ülesse.. et mõistaksite siis mis laadi asja sealt tuleb siis kõlaritest:D
Bogdan Taran <-- ka pole üldse paha onu.
Benjamin Bates
Fedde le Grand
Megamix <-- eelmine aasta oli see seal vahepeal täitsa magusasti toodetud.
David Guetta
Markus Schulz <-- noh sellele mehele tõstan käed ülesse ja karjun sing halleluujah.
Michael Burian
eks see üks suur tantsu üritus ole. ega jah, kui ikka sellist laadi muusikat nagu need jorsid seal lasevad.. ei kuula, et siis ei ole pm mõtet tulla ka. kes tahab karmimat, siis teile on Black Sensation v Qlimax:D kusjuures Qlimaxi piletid on eritiiiiiiiii odavad hetkel.
te olete ikka täitsa igavad.
ütles siis niipalju et asi on orgunnitud. merka ja kammraadid söidavad 7 juuni lätti SW'le. piletid taskus ja reivi bussile kohad olemas!
ma vöin videosi teile teha sealt
ütles siis niipalju et asi on orgunnitud. merka ja kammraadid söidavad 7 juuni lätti SW'le. piletid taskus ja reivi bussile kohad olemas!
ma vöin videosi teile teha sealt
Robinil oli ju suvel kindel plaan minna sinna leetu või kuhugile, mingisse randa kus ilusad ja paljad naised on
mina olen veel ootel, ootan oma pääsmeid:P mina selle eest raha ei viitsi maxta:D
wares- Posts : 27
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1