kerge nv saaremaal
+7
wares
Matu
RAVO
saare-merka
Kemosabe
Alehandro
erik
11 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
kerge nv saaremaal
kas on äkki uvilisi 28 märts saarde minema???? vaatamaisväärsustega tutvuma noh
erik- Posts : 20
Re: kerge nv saaremaal
tulge jah, ma jälle tööl.aga seekord siis hotellis, mis omakorda tähendab seda et napsu mina siis ei tee..aga peost ära ei ütle. kainerool
aga siit teile küsimus, kui tulek siis kus kavatsete ööbida? ausalt öeldes kui jälle samasuure seltskonnaga tuleksite, oleks teil odavam vist isegi maja võtta. saaremaal on need hinnad vist ikka mitukorda väiksemad võin vabatahtlikuna uurimustööd teha, kui vaja. ja pealegi kui kluppi siis nagu ma mainisin, kainerool
aga siit teile küsimus, kui tulek siis kus kavatsete ööbida? ausalt öeldes kui jälle samasuure seltskonnaga tuleksite, oleks teil odavam vist isegi maja võtta. saaremaal on need hinnad vist ikka mitukorda väiksemad võin vabatahtlikuna uurimustööd teha, kui vaja. ja pealegi kui kluppi siis nagu ma mainisin, kainerool
Viimati muutis seda saare-merka (Teis Märts 18, 2008 10:49 am). Kokku muudetud 1 kord
saare-merka- Posts : 11
Esialgsete plaanide järgi ka vaatamisväärsustega tutvuma
Seekord paneks ka Eriku bussis koha kinni
Seekord paneks ka Eriku bussis koha kinni
RAVO- Posts : 74
no kui odavam oleks maja võtta siis muidugi, aga ei oska ise uurida kuskilt.
merka kui võimalik ja viitsid siis tseki järgi kuskilt miskit
merka kui võimalik ja viitsid siis tseki järgi kuskilt miskit
Kemosabe- Posts : 166
teistkorda ma enam sellest üritusest kyll ilma ei kavatse j22da !
KÄPP:) eriku parabannis!
KÄPP:) eriku parabannis!
Matu- Posts : 34
reserveeriks ka siis ühe koha:) lubasin juba ammu et tulen merkale külla, nüüd siis võimalus
wares- Posts : 27
varon võta siis pakk sihvkasid ja üks pekikuulike kaasa ja minek !
Aga teeme asja ausalt ikka et ma siin juba mainisin esimesena ja ravo ja silver ja nüüd vaernozzz ka, et ei ole seda effekti, et viimasel hetkel jokseb buss rahvast töis aga need kes nagu siin ära öelnud on ei saagi peale.
eks erik otsustab ja arvestab
mõned ei istu päeval kodus ja ei loe foorumit ja ei saa nime kirja panna ka kui ei tea midagi, niiet see on suhteline.
mõned ei istu päeval kodus ja ei loe foorumit ja ei saa nime kirja panna ka kui ei tea midagi, niiet see on suhteline.
Jajah... Kaadrist pole minu teada 1gi inimene teadmatuses, et selline foorum on ja kuna teema siin on siis võiks ju nii teha ikka...
Mis puutub kodus passimisest siis isiklikult olen ma haige praegu nii et situ pihku prill...
Aga üldiselt peaks see nagnii umbes nii nägema välja, et Erik + KaineroolTÕnn ja siis 6? inimest.
Oma autoga ma tulla ei saa, sest ise ei sõida ja bensiin on ka meeldivalt kallimaks läinud ning eelmist korda meeldetuletades kulus bensiini meeldivalt.
Parem klapin Erikule bussi mingi raha kui ise oma paagi maksan...
PS: ma ei eeldagi et sina Silver sellest aru saaks kuna sul nagunii lube pole ja autot tulemas niipea pole, seega sa ei kujuta isegi ette mis see kõik seal üleval tähendab. Ja ära hakka nüüd plõksima muidu saad nädalaks banni
Parimat,
Sass!
Mis puutub kodus passimisest siis isiklikult olen ma haige praegu nii et situ pihku prill...
Aga üldiselt peaks see nagnii umbes nii nägema välja, et Erik + KaineroolTÕnn ja siis 6? inimest.
Oma autoga ma tulla ei saa, sest ise ei sõida ja bensiin on ka meeldivalt kallimaks läinud ning eelmist korda meeldetuletades kulus bensiini meeldivalt.
Parem klapin Erikule bussi mingi raha kui ise oma paagi maksan...
PS: ma ei eeldagi et sina Silver sellest aru saaks kuna sul nagunii lube pole ja autot tulemas niipea pole, seega sa ei kujuta isegi ette mis see kõik seal üleval tähendab. Ja ära hakka nüüd plõksima muidu saad nädalaks banni
Parimat,
Sass!
Hetkel ei oska veel midagi kosta, kas olen tulemas. Aga keegi peab nii või naa oma autoga ka tulema, sest kõik nagunii Eriku bussi ei mahu
no kui ruumi on siis ma nillin ka kaasa. kui mitte tulen liinibussiga
mina tuleks!
mina tuleks!
paks- Posts : 183
ott bussi ju veel mahub.
sass :
sass :
Erik sa oled enesetaputerrorist?, et sellise asja välja pakkusid?
Rait!- Posts : 193
erik on vist laevapeal kerget psühhoteraapiat teinud et nii julgelt siin plaane välja käib
no kas just psühhoteraapiat aga ju ma pisut joonud olin , see selleks,kuid mõte ju hea ja ma lihtsalt mõtlsin uurida mis koguses rahvast huvitatud oleks,sest ega ma isegi ei tia millega minna kuna brigaadibuss etkeseisuga seda sõitu vastu ei peax,aga loodan bergi peale et sexajax korda saab.
erik- Posts : 20
pead talle ikka ägedalt peale käima, muidu unustab ära. millal siia tuled?
achtung, vnimanie, alert ! ! ! ! !
erik käis mulle saladuseloori paotamas, et ta pidas siiski silmas 29ndat, millal me lähme (ehk siis laupäeva) kuna reedeõhtul pidavat vähem tegemist seal olema kui laupäeval ning rahaliselt oleks ka mõistlikum ainult üks öö seal veeta.
erik käis mulle saladuseloori paotamas, et ta pidas siiski silmas 29ndat, millal me lähme (ehk siis laupäeva) kuna reedeõhtul pidavat vähem tegemist seal olema kui laupäeval ning rahaliselt oleks ka mõistlikum ainult üks öö seal veeta.
Selle kohta siin.. mainin niipalju et maja mida ma mötlesin.. on kinni reedel. ja laupäev pm vaba.
üür siis oleks 1000 eeku majas on vist 13 ööbmis kohta vms.. +saun oleks 300 eeku.. aga vaatab mötleb. organiseerin selle tasuta sinna juurde või siis odavamalt. linnast asub see mingi 8 km kaugusel. seega ka taksoga söita sinna ei tuleks just miljoni kroonine arve:) ja ütleme et see et ta 1000 maksab, ei tähenda et ta peldik on, täiesti normaalne koht. ja kui pikemaks tahate tulla, siis 4-6 on ka maja vaba. 2k nv eest siis.
ootan arvamusi ja siis ma peaks uurima veel kohti. aga teised on siuksed juba 2000k ööpäev jne:S
üür siis oleks 1000 eeku majas on vist 13 ööbmis kohta vms.. +saun oleks 300 eeku.. aga vaatab mötleb. organiseerin selle tasuta sinna juurde või siis odavamalt. linnast asub see mingi 8 km kaugusel. seega ka taksoga söita sinna ei tuleks just miljoni kroonine arve:) ja ütleme et see et ta 1000 maksab, ei tähenda et ta peldik on, täiesti normaalne koht. ja kui pikemaks tahate tulla, siis 4-6 on ka maja vaba. 2k nv eest siis.
ootan arvamusi ja siis ma peaks uurima veel kohti. aga teised on siuksed juba 2000k ööpäev jne:S
saare-merka- Posts : 11
väga meeldiv, ma olen ise ka seal käind, ja täitsa norm koht on(Y)
seal on segi külmkapp olemas:D ma olen täitsa selle poolt
seal on segi külmkapp olemas:D ma olen täitsa selle poolt
wares- Posts : 27
see on küll innustavwares kirjutas:seal on segi külmkapp olemas:D
no kui saares mingi maja koos saunaga rentida siis kipun arvama et paljast nokut ning tissi saab küll palju olema
huvitav miks eriku buss remondis on? käis sõjaväe alal sellega?
paks- Posts : 183
Bangvan on tegemises ning järgmiseks teisipäevaks on kindlasti valmis, sest CSG pühasid ei pea
Ja nii tore, et minu eest juba koht kinni pandi, aitähh Sass!
Ja nii tore, et minu eest juba koht kinni pandi, aitähh Sass!
[tõnnu!]- Posts : 51
tõnn, sa ei pea endale bangvannis kohta kinni panema samamoodi ei pea erik :p
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2